ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ "4x4 IN SCHOOLS"

 

Ο Διαγωνισμός Τεχνολογίας Land Rover 4x4 in Schools έχει σκοπό να οδηγήσει τους μαθητές, μέσα από τον σχεδιασμό και την κατασκευή μικρών μοντέλων οχημάτων 4x4, στην εμπειρική απόκτηση βασικών γνώσεων πάνω στις Φυσικές Επιστήμες, Νέες Τεχνολογίες, Μηχανική και Μαθηματικά, καθώς και στην ανάπτυξη πολύτιμων δεξιοτήτων και ικανοτήτων (προσωπικών και επαγγελματικών). Στο 4x4 in Schools οι μαθητές αποκτούν γνώσεις Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, κατασκευάζουν τα δικά τους τηλεκατευθυνόμενα 4x4 οχήματα, μαθαίνουν να συνεργάζονται και να δουλεύουν ομαδικά στα πρότυπα των επαγγελματικών ομάδων.

Ομάδα μαθητών του Γυμνασίου Φυλής: Κολέτσος Παναγιώτης, Λιούκας Ευάγγελος, Μαγγανάς Σταύρος, Μπουραΐμης Παναγιώτης και Σεβασλίδης Βασίλης. 

Οι μαθητές μετά από τη συγγραφή 5-σέλιδης εργασίας κατάφεραν να προκριθούν για να συμμετάσχουν στους Πανελλήνιους Αγώνες και να κερδίσουν εντελώς δωρεάν ένα Starter-Kit με Τηλεκατευθυνόμενο Όχημα 4x4. Οι μαθητές εργάζονται μεθοδικά με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Βαρδαλάχου Ευαγγελία.

Μετά από τη συμμετοχή στους Πανελλήνιους Αγώνες LAND-ROVER, θα ακολουθήσουν οι Παγκόσμιοι Αγώνες στην Αγγλία.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μαθητών για το Διαγωνισμό Τεχνολογίας και

Καλή επιτυχία στους Πανελλήνιους Αγώνες!!!

Ακολουθήστε μας στο site για τον διαγωνισμό...