Μια υπέροχη καλοκαιρινή γιορτή!

 

Την Πέμπτη 15/6/2017 πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του Γυμνασίου Φυλής. Περιείχε προβολή όλων των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων, θεατρικό, χορευτικά, τραγούδια από το μουσικό συγκρότημα, βραβεύσεις, απονομή μεταλλίων και επάθλων, τελετή αποφοίτησης και ένα αφιέρωμα στην διευθύντρια μας κ. Βαρδαλάχου Ευαγγελία.

Από νωρίς  ήρθαν οι μαθητές για τις πρόβες στο θεατρικό...

 

 

 

 

Τα ταλέντα του μουσικού συγκροτήματος προετοιμάζονται...

 

Οι μαθήτριες της Β' Γυμνασίου φωτογραφίζονται μπροστά από το περίπτερο του Διαγωνισμού Τεχνολογίας "4x4 in schools"

 

 

Το μεγάλο προαύλιο Γυμνασίου-Λυκείου Φυλής γέμισε με κόσμο... 

Μας τίμησαν με την παρουσία τους : ο αιδεσιμότατος Πάτερ - Δημήτριος, ο Δήμαρχος Φυλής - κ. Παππούς Χρήστος,  ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής - κ. Χατζητρακόσιας Νικόλαος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής - κ. Λιάκου Ελένη, η τέως Πρόεδρος Δημ.Κοιν. Φυλής - κ. Σπυρίδωνος Πίνη Ιωάννα, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος - κ. Γκόλτσιος Βασίλειος, η Διευθύντρια Δημοτικού σχολείου Φυλής - κ. Κρομμύδα Χρυσούλα, η Διευθύντρια ΓΕΛ Φυλής  - κ. Παπαδοπούλου Βασιλική, η Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Φυλής - κ. Στάμου Αναστασία, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Φυλής - κ. Βλάχου Ειρήνη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φυλασία - κ. Τσεβά Ιωάννα, τα μέλη του Συλλόγου "ΠΗΓΗ", η ιδιοκτήτρια Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών - Βερούτη Δήμητρα, συνάδελφοι εκπαιδευτικοί από όλα τα σχολεία της περιοχής αλλά και εκπαιδευτικοί που είχαν υπηρετήσει την προηγούμενη χρονιά στο σχολείο μας.    

 

 

 

 

Η γιορτή ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από την Διευθύντρια του σχολείου μας κ. Βαρδαλάχου Ευαγγελία...

 

 

Ακολούθησαν 3 θεατρικά μονόπρακτα στα οποία όλα τα παιδιά ήταν υπέροχα!!!

 

 

 

 

Στη συνέχεια δόθηκαν βραβεία σε ταλαντούχους μαθητές σε διάφορους τομείς, απονομή μεταλλίων στους μαθητές που διακρίθηκαν στο Τουρνουά Πινγκ-Πονγκ, απονομή μεταλλίων και επάθλου στην ομάδα μαθητών που έφερε 2 Πανελλήνιες Διακρίσεις σε Διαγωνισμούς STEM και 8/12-13/12 θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε παγκόσμιους αγώνες στο Abu-Dhabi με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό κ. Βαρδαλάχου Ευαγγελία.

Προβλήθηκε βίντεο με τις Δραστηριότητες του Γυμνασίου Φυλής κατά το σχολικό έτος 2016-2017 και μοντέρνο χορευτικό από μαθήτριες όλων των τάξεων ...

 

 

 Ακολούθησε η τελετή αποφοίτησης με ομιλία από την Διευθύντρια, Βίντεο με αναμνηστικές φωτογραφίες των μαθητών και δόθηκαν αναμνηστικά ενθυμήματα στους αποφοίτους από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Φυλής.

 

 

 

 

 

Παράλληλα στο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του Γυμνασίου Φυλής λειτουργούσε έκθεση με τα εικαστικά έργα των μαθητών μας...

 

 

 

 

 

 

 

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί επεφύλασσαν πολλές εκπλήξεις και ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Διευθύντρια του Σχολείου, κ. Βαρδαλάχου Ευαγγελία ενόψει της λήξης της θητείας της.

Οι εκπαιδευτικοί έγραψαν στιχάκια για εκείνη και τραγούδι που το τραγούδησαν μαζί με το μαθητή Μαχαίρα Παναγιώτη.

Οι γονείς της απένειμαν ανθοδέσμη και  τιμητική πλακέτα, τιμής ένεκεν για το τεράστιο έργο της μέσα σε 2 χρόνια.

Πολλοί γονείς ανέβηκαν στο βήμα και μίλησαν με συγκινητικές εκφράσεις όπως:

" Τέτοιοι άνθρωποι σαν την κ. Βαρδαλάχου σπανίζουν", " Στάθηκε δεύτερη μάνα για το παιδί μου", " Τα παιδιά αγάπησαν το σχολείο", "Έχουμε στενοχωρηθεί πολύ όλοι μας και δεν θέλουμε να δεχτούμε ότι θα αφήσετε την Διεύθυνση του σχολείου", "Σας ευχαριστούμε για το ήθος σας, το ενδιαφέρον σας και τα μαθήματα αγωγής στα παιδιά μας", " Είστε το κατάλληλο πρότυπο για τα παιδιά με την εργατικότητα και την αξιοπρέπειά σας".  

Αρκετοί μαθητές μίλησαν με συγκινητικά λόγια για την "Διευθύντρια της καρδιάς" τους, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν και της πρόσφεραν δώρο ένα μενταγιον. Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα  

 

Η κ. Βαρδαλάχου συγκινημένη από όλα αυτά που της είχαν ετοιμάσει, είπε τα εξής λόγια: " Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους μου που είναι η δεύτερη οικογένειά μου, τους μαθητές μου που τους λατρεύω και τους υπέροχους γονείς που στηρίζουν καθημερινά το σχολείο. Χωρίς τη βοήθεια όλων σας θα είχαν πραγματοποιηθεί πολύ λιγότερα. Η αλήθεια είναι ότι εργάστηκα σκληρά γι αυτό το σχολείο, μέρα - νύχτα και με ωθούσε μια και μοναδική δύναμη, η δύναμη της αγάπης για τους μαθητές μου. Θέλω κάθε μέρα να τους προσφέρω κάτι νέο, μοναδικό, το καλύτερο. Είμαι πολύ υπερήφανη για το σχολείο που θα παραδώσω σε όποιον θα είναι στη Διεύθυνση του σχολείου τόσο σε υλικοτεχνικό επίπεδο όσο και σε παιδαγωγικό επίπεδο. Το σχολείο μας έχει ταυτότητα, συγκεκριμένη φιλοσοφία και κουλτούρα. Είναι άριστο σε όλα τα επίπεδα και η δουλειά που πραγματοποιούν εκπαιδευτικοί και μαθητές έχει μαθευτεί όχι μόνο στην περιοχή αλλά Πανελλαδικά. Ελπίζουμε και σε μια παγκόσμια διάκριση το Δεκέμβριο. Ο αρχικός στόχος που ήταν, ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, θεωρώ ότι επετεύχθη. Σας αγαπώ πολύ και η καλύτερη ανταμοιβή για μένα είναι η αγάπη και η εκτίμηση που νιώθω καθημερινά από όλους " 

 

Στο τέλος όλοι γλέντησαν με τραγούδια από το μουσικό συγκρότημα, παραδοσιακούς χορούς και πλούσιο φαγοπότι...

 

 

 

 

 

                                   Σας αποχαιρετάμε και ευχόμαστε σε όλους "Καλό Καλοκαίρι!!!"