Κάθε Τρίτη οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Φυλής προετοιμάζουν Χριστουγεννιάτικες κατασκευές στην αίθουσα εικαστικών του σχολείου με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και ακολουθώντας τις οδηγίες της κ. Παναγακοπούλου Δέσποινας.Οι κατασκευές θα πουληθούν στις 23/12/2016 στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου και στις 24/12/2016 στην πλατεία της Φυλής. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την εξασφάλιση της μονοήμερης εκδρομής όλων των μαθητών.Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό...

 

 

Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη του Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου Φυλής για την πρωτοβουλία της δράσης, την αγορά υλικών για τις κατασκευές και ιδιαίτερα την Πρόεδρο κ. Τσάτσου Αλεξάνδρα, η οποία παρευρίσκεται και βοηθάει στις κατασκευές.

 

 

 

 

Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμων στην κ. Δέσποινα Παναγακοπούλου, η οποία έρχεται εθελοντικά στο σχολείο μας με πολύ θετική διάθεση προκειμένου να συμβουλέψει τους μαθητές σε απίθανες κατασκευές. Έχει πολλές ιδέες, τεχνικές και έχει εντυπωσιάσει όλους. Όλες οι κατασκευές είναι από ανακυκλώσιμα υλικά που φέρνουν οι μαθητές με την καθοδήγηση της. 

 

 

Οι πρωταγωνιστές της δράσης είναι οι μαθητές, οι οποίοι δημιουργούν με τα χεράκια τους απίθανες χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Με αυτό τον τρόπο αναπτύσσουν καλλιτεχνικές δεξιότητες, δημιουργική σκέψη, ομαδικότητα, συνεργασία και καταλαβαίνουν την έλευση των Χριστουγέννων.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες μας!!!