Αναζήτηση
Tα νέα μας
- Εξετάσεις 22/5-19/6. Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές!!!
- Έπαινο στον 3ο Διαδικτυακό Μαθητικό Διαγωνισμό. Τo σχολείο μας κατατάχτηκε στην 2η θέση σε Πανελλαδικό επίπεδο.
- Έπαινο στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Δικτυακών τόπων 2011. Το site του σχολείου μας στην 5η Θέση σε Πανελλαδικό επίπεδο και στην 1η Θέση στο Ν. Αττικής.
|
| Ψυχαγωγία - Ανέκδοτα |
|
Ένα πρωί μια μαμά πάει να ξυπνήσει το γιο της. "Ξύπνα, αγόρι μου. Είναι ώρα να πας σχολείο" Ένας οδηγός περνάει με κόκκινο φανάρι κι ο τροχονόμος του λέει: - Δεν είδατε κύριε το κόκκινο φανάρι; - Το είδα κύριε τροχονόμε εσάς δεν είδα. O μικρός Γιαννάκης προσεύχεται. Θεούλη μου. Κάνε να γίνει η Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα της Ελλάδας . - Γιατί παιδί μου ; Ρωτάει η μαμά του. - Γιατί έτσι έγραψα στο διαγώνισμα της Γεωγραφίας. Στην είσοδο του χωριού μια επιγραφή προειδοποιεί τους οδηγούς: Προσοχή έξοδος σχολείου .Μην τραυματίζετε τους μαθητές. Και ο Μπόμπος συμπλήρωσε προτιμάτε του δασκάλους. Ο διευθυντής μπαίνει φουριόζος πρωί – πρωί στο γραφείο και βλέπει μόνο τη γραμματέα του. -Δεν έχει έρθει ακόμα κανένας από αυτούς τους ηλίθιους ; Και εκείνη. - Όχι κύριε Παπαδόπουλε ,εσείς είστε ο πρώτος! -Είσαι ευχαριστημένος με τον νέο καθηγητή της γεωγραφίας Τάκη; -Όχι και τόσο μπαμπά, γιατί δεν φαίνεται να ξέρει και πολλά πράγματα. Διαρκώς μας ρωτάει. Δύο φίλοι συζητούν: - Ήθελα τόσο πολύ να πάω σε αυτή τη συναυλία απόψε, αλλά βλέπεις η γυναίκα μου βρήκε να καλέσει κάποιον βλάκα για φαγητό. Μιας και έχω ήδη πάρει εισιτήριο, θέλεις να στο δώσω να πας εσύ; - Δε γίνεται. Απόψε είμαι καλεσμένος για φαγητό στο σπίτι σου.
Ενώ παρακολουθούσαν ένα θεατρικό έργο, η σύζυγος σκουντά τον άντρα της και του λέει: - Η διπλανή μου κοιμάται - Και είναι λόγος αυτός να ξυπνήσεις εμένα;
Το e-mail του Άραβα μαθητή στον πατέρα του: Αγαπημένε μου γιε, Είναι 2 ξανθιές και συζητούν: -Η αδερφή μου θα πάει τριήμερη την άλλη εβδομάδα -Αχ ναι? Πόσες μέρες? -Δεν ξέρω. Δεν μου είπε. Ο ξενιτεμένος γιος στην Αμερική,γράφει στην μαμά του: -Μαμά επιτέλους αποκτήσαμε παιδί. Αλλά η γυναίκα μου δεν έχει γάλα και αναγκαστήκαμε να δίνουμε στο μωρό γάλα από μια μαύρη αγελάδα, με αποτέλεσμα, κάθε μέρα που περνάει, το παιδί μας όλο και μαυρίζει. Και η μητέρα του: -Γιόκα μου, κι εγώ δεν είχα γάλα όταν γεννήθηκες εσύ. Αναγκαστήκαμε να σου δίνουμε γάλα από κατσίκα, αλλά τα κέρατα βλέπω τώρα τα βγάζεις. Κάποτε πάει μια γυναίκα στον παράδεισο και λέει στον Άγιο-Πέτρο οτι ψάχνει τον άντρα της: ''Πώς ήταν ο άντρας σου" ρωτάει ο Άγιος-Πέτρος. "Τον έλεγαν Μιχάλη και ήταν ξανθός με μουστάκι" "Πολλοί Μιχάληδες είναι ξανθοί και έχουν μουστάκι. Πες μια άλλη πληροφορία" λέει ο Άγιος Πέτρος. "Του είχα πει ότι όποτε τον απατώ θα κάνει και μια σβούρα." "Α τον Μιχάλη τον σβούρα θες!!" Δυο φίλοι αποφασίζουν να κάνουν έναν διαγωνισμό γνώσεων: -Επειδή είμαι σίγουρος για τις γνώσεις μου, για κάθε απάντηση που δεν θα ξέρω θα σου δίνω 100$,ενώ για κάθε απάντηση που δεν θα ξέρεις εσύ, θα μου δίνεις ένα$, λέει ο ένας. -Είσαι πολύ καλός, του απαντάει ο άλλος. Μπορείς να αρχίσεις πρώτος. -Ποια είναι η πρωτεύουσα της Γαλλίας? -Το Μόντε Κάρλο. -Δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Το Παρίσι είναι. Δώσε μου 1$ -Τώρα είναι η σειρά μου. Πώς λέγεται το ζώο που ζει στις σκεπές των σπιτιών του Καναδά, έχει 8 πόδια,2 κεφάλια και τρώει μόνο φραγκόσυκα? -Δ...Δεν ξέρω.. ,απαντάει ο αλαζόνας. -Δεν ξέρεις? Τότε δώσε μου 100$! -Αφού του δίνει τα χρήματα τον ρωτάει: "Πως το λένε τελικά αυτό το παράξενο ζώο? -Δεν ξέρω, λέει ο άλλος. Πάρε 1$. Ένας γύφτος αγοράζει οικόπεδο δίπλα από το σπίτι ενός γιατρού. Φωνάζει λοιπόν έναν μηχανικό και τον βάζει να του χτίσει ένα ίδιο ακριβώς σπίτι. Όταν τελείωσε το σπίτι του ο γύφτος, βγαίνει στο μπαλκόνι και φωνάζει τον γιατρό. -Γιατρέ γιατρέ! -Τί είναι ρε παλιόγυφτε? του λέει ο γιατρός. -Να, του λέει ο γύφτος. Εσύ μπορεί να μην με χωνεύεις, αλλά εγώ είμαι ίδιος με σένα γιατί έχουμε το ίδιο σπίτι! -Αποκλείεται, του λέει ο γιατρός, γιατί δεν έχουμε τα ίδια έπιπλα. Σκυλιάζει ο γύφτος, παραγγέλνει τα ίδια ακριβώς έπιπλα με του γιατρού και ξαναβγαίνει στο μπαλκόνι. -Γιατρέ γιατρέ, ίδιο σπίτι έχουμε, ίδια έπιπλα. Είμαι ίδιος με σένα! -Τί λες ? του λέει ο γιατρός. Έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο? και του δείχνει μια πολυτελή MERCEDES που είχε στο γκαράζ. Σκυλιάζει ο γύφτος, βάζει γραμμάτια, παίρνει δάνεια και αγοράζει μια ακριβώς ίδια MERCEDES και βγαίνει πάλι στο μπαλκόνι. -Γιατρέ γιατρέ! -Τί θες ρε παλιόγυφτε? του λέει ο γιατρός. -Είμαι "καλύτερος" από εσένα. -Γιατί ρε? του λέει ο γιατρός. -Να, του λέει ο γύφτος. Έχουμε ίδιο σπίτι, ίδια έπιπλα και ίδιο αυτοκίνητο. -Συμφωνώ, αλλά από που κι ως που είσαι καλύτερος από εμένα? λέει ο γιατρός. -Γιατί εγώ έχω γείτονα γιατρό, ενώ εσύ έχεις γείτονα ΓΥΦΤΟ!!! Μια μέρα στην τάξη, λέει η δασκάλα στον Τοτό: -Εγώ διαβάζω, εσύ διαβάζεις.....Τί χρόνος είναι? -Χαμένος!!!
-"Γιατί η νύφη φοράει λευκά?" -"Γιατί το λευκό είναι το χρώμα της χαράς και σήμερα είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής της", απαντάει η μητέρα όσο πιο απλά μπορούσε. Το κοριτσάκι μετά από λίγη σκέψη λέει: -"Τότε ο γαμπρός γιατί φοράει μαύρα?" Σε μια τάξη του δημοτικού η δασκάλα λέει στους μαθητές της: -Παιδιά το απόγευμα θα πάμε να βγάλουμε όλοι μαζί μια αναμνηστική φωτογραφία και όταν γεράσετε θα λέτε: "Αχ! Να ο Γιαννάκης, να η Μαρία....." Και από το τελευταίο θρανίο ακούγεται μια φωνούλα: -Και αυτή εδώ στη μέση είναι η δασκάλα μας η μακαρίτισσα.... Ρωτάει το παιδί την μάνα: -Μάνα είναι αλήθεια πως τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός? -Ναι χρυσό μου! -Μάνα είναι αλήθεια πως τα δώρα μου τα φέρνει ο Άγιος-Βασίλης? -Ναι χρυσό μου! -Μάνα είναι αλήθεια πως το ψωμί μας το δίνει ο Θεούλης? -Ναι χρυσό μου! -Ε τότε μάνα τον πατέρα τί τον θέλουμε?
Στιχάκια Για τη χρονιά που έρχεται Είναι ένα όνειρο η ζωή, η δόξα ένα τραγούδι, ένα μεθύσι η νιότη μας και η αγάπη ένα λουλούδι δε θέλει να τη χάσει, και πίκρες αν περάσει. Σκέψεις και παραλογισμούς αχ βρε μυαλό μου κάνεις και με όλα αυτά που σκέπτεσαι τον έλεγχό σου χάνεις. Μην κάνεις σκέψεις που πονούν, και μην το παρακάνεις μες την ζωή κοίτα μπροστά, και πες στο χθες πια φτάνει. Δεν έχουν το δικαίωμα, μην τους το επιτρέπεις να σου ματώνουν την καρδιά να το απαγορέψεις. Ζήσε το σήμερα εσύ, το μέλλον, το παρόν σου Αγάπησε το σώμα σου και τον εαυτό σου. Μια δική μου συμβουλή μέσα από την καρδιά μου με αυτό τον τρόπο χτίστηκαν τα όνειρα τα δικά μου. |